Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: unable to connect to 193.0.6.135:43 in /home/www/roxeanne.freehostia.com/cms/components/com_joomlastats/joomlastats.inc.php on line 531

Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: unable to connect to 200.3.14.150:43 in /home/www/roxeanne.freehostia.com/cms/components/com_joomlastats/joomlastats.inc.php on line 531

Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: unable to connect to 196.216.2.21:43 in /home/www/roxeanne.freehostia.com/cms/components/com_joomlastats/joomlastats.inc.php on line 531
Roxeanne Hazes - Fansite - Onze Regels - Forum
Forum
Welkom, Gast
Alstublief Inloggen of Registreer.
Wachtwoord verloren?
Onze Regels (1 bekijken)
_GEN_GOTOBOTTOM Reageer Favoriet: 0
TOPIC: Onze Regels
#1
admin (Admin)
Administrator
Berichten:: 2
graphgraph
Gebruiker offline Klik hier om het gebruikersprofiel van deze gebruiker te zien
Onze Regels 09/08/2007 20:20 Karma: 0  
Om problemen te voorkomen zijn wij genoodzaakt onze regels streng na te leven.
Elke forum gebruiker die zich niet aan deze regels zal houden zal direct een Ban krijgen. Helaas is er dan voor ons geen andere keus.
Er gelden hier maar enkele regels en zo houden we het forum voor iedereen leuk.

* Meerdere topics over één onderwerp zijn niet nodig en niet erg leuk om te lezen. Klik op 'nieuw antwoord' als je wilt reageren, en gebruik de zoekfunctie om te kijken of er al iets over jouw onderwerp staat voor je een nieuw topic opent.

* Het spreekt natuurlijk voor zich dat berichten die negatief en/of beledigend zijn, of berichten die een ruziënde ondertoon hebben ook worden verwijderd om het zo gezellig mogelijk te houden op deze website. Berichten met een negatieve klank die anoniem gepost worden of berichten waar men (veel) geld mee hoopt te verdienen, worden ook verwijderd.

* Verder is het niet de bedoeling dat er opnamen van tv-programma's of audio opnamen aangeboden/gevraagd/uitgewisseld worden via dit forum.

* Bovenstaande regel is uiteraard ook bedoeld voor kranten en/of tijdschrift artikelen, en deze mogen dus ook niet geplaatst worden.

* Discussies over Bans, waarschuwingen of het verwijderen van berichten of topics is niet mogelijk.

* Voor opmerkingen en klachten over het forum mail het aan een van onze moderators.

* Eigen gemaakte artikelen mogen niet verkocht worden via dit forum.

* Tot slot verwijderen we uit veiligheidsoverwegingen adressen en telefoonnummer aangezien het nooit verstandig is dergelijke persoonlijke gegevens op een website te plaatsen.

* Beperk het Quote op andere berichten.

* Onze moderators zijn ook maar mensen, behandel ze dus ook zo.
  Het onderwerp is afgesloten.
_GEN_GOTOTOP Reageer
Powered by FireBoardbezorg de laatste berichten direct op de desktop